ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Τι είναι
frisbee
ΕΠΟΜΕΝΟ
Τι είναι
personal training

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ  INTERNET  ΣΠΙΤΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΕΝΔΥΣΗ  ΟΜΟΡΦΙΑ  ΥΓΕΙΑ  ΦΑΓΗΤΟ  ΦΥΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΕΡΓΑΣΙΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  ΟΧΗΜΑΤΑ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΑ
οικονομικές ορολογίες
δείτε όλα τα άρθρα για την οικονομική κρίση »
Ολα τα παπουτσια online
δείτε καθημερινά όλα τα παπούτσια online »

Τι είναι φρίσμπι;

  » ΑΡΧΙΚΗ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Tι είναι φρίσμπι
Φρίσμπι είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι σχετικά απλό: παίζεται απλά με έναν πλαστικό δίσκο μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ατόμων, όπου το ένα άτομο τον πετάει στο άλλο.


Ο δίσκος του φρίσμπι είναι κατασκευασμένος με τρόπο, ώστε να ταξιδεύει "σκίζοντας" τον αέρα και να τον εκμεταλλεύεται ώστε να διανύει μία απόσταση.

Είναι κατασκευασμένος από πλαστικό, έχει στρόγγυλο σχήμα και στις άκρες "τσακίζει" προς τα κάτω (δείτε στην παρακάτω φωτογραφία).

Πιάνοντας τον δίσκο από το "τσάκισμά" του, βάζουμε δύναμη και τον πετάμε στον συμπαίχτη μας με τρόπο, ώστε να περιστραφεί και τον πετάμε προς την κατεύθυνση του συμπαίχτη, ώστε να καταφέρουμε να τον στείλουμε κοντά του και να τον πιάσει, χωρίς να πέσει κάτω.

Αυτό είναι το φρίσμπι, αλλά υπάρχουν και πολλές παραλλαγές που μπορούμε να παίξουμε (πχ να καταφέρουμε να βάλουμε το δίσκο από απόσταση σε καλάθι, κλπ).

Δείτε παρακάτω στη φωτογραφία το δίσκο του και 2 άτομα που παίζουνε:
φρίσμπι φωτογραφία
Μοιραστείτε το:           
  Βελτίωση - διόρθωση άρθρου:
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ...
αρθράκι tag κατηγορία