ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Τι είναι
καθαρισμός γλώσσας
ΕΠΟΜΕΝΟ
Τι είναι
καθαρισμός προσώπου

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ  INTERNET  ΣΠΙΤΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΕΝΔΥΣΗ  ΟΜΟΡΦΙΑ  ΥΓΕΙΑ  ΦΑΓΗΤΟ  ΦΥΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΕΡΓΑΣΙΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  ΟΧΗΜΑΤΑ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΑ
οικονομικές ορολογίες
δείτε όλα τα άρθρα για την οικονομική κρίση »
Ολα τα παπουτσια online
δείτε καθημερινά όλα τα παπούτσια online »

Τι είναι καθαρισμός αυτιών;

  » ΑΡΧΙΚΗ / ΥΓΕΙΑ / Tι είναι καθαρισμός αυτιών
Καθαρισμός αυτιών είναι μία τεχνική διαδικασία που εφαρμόζει ο ωτορινολαρυγγολόγος και σκοπό έχει να ξεβουλώσει και να καθαρίσει τα αυτιά από την περίσσεια της κυψελίδας αλλά και τις βρωμιές που συσσωρεύονται μέσα στα αυτιά.


Τα αυτιά μας έχουν την ικανότητα να απομακρύνουν τις βρωμιές και το κερί με φυσικό τρόπο. Πολλές φορές όμως για κάποιους λόγους δεν επιτυγχάνεται το αποτέλεσμα.

Οι λόγοι αυτοί μπορεί να είναι κακή χρήση μπατονέτας, νερό με πίεση μέσα στα αυτιά, υπερβολική παραγωγή κυψελίδας, καλοκαιρινά μπάνια στη θάλασσα, κτλ. Το αποτέλεσμα είναι τα αυτιά να βουλώνουν και η ακοή να περιορίζεται.

Όταν συμβαίνει αυτό πρέπει να επισκεφτούμε τον ωτορινολαρυγγολόγο μας. Ο γιατρός με διάφορα ειδικά εργαλεία αφαιρεί τη μάζα που έχει συσσωρευτεί και έχει βουλώσει τα αυτιά μας.

Η διαδικασία δεν είναι επίπονη και θεωρείται ρουτίνα. Σε πολλές περιπτώσεις ο γιατρός μπορεί να κάνει και ένα τεστ ακοής μετά τον καθαρισμό.

Είδαμε τι είναι καθαρισμός αυτιών, διαβάστε στη συνέχεια τι είναι καθαρισμός προσώπου
Μοιραστείτε το:           
Τι είναι καθαρισμός γλώσσας;
Καθαρισμός γλώσσας είναι οποιαδήποτε μέθοδος χρησιμοποιούμε για να απο...
Τι είναι αντισηπτικό χεριών;
Αντισηπτικό χεριών είναι ένα προϊόν του εμπορίου ή ένα παραφαρμακευτικ...
  Βελτίωση - διόρθωση άρθρου:
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ...
αρθράκι tag κατηγορία