ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Τι είναι
αποτρίχωση με laser
ΕΠΟΜΕΝΟ
Τι είναι
σπυράκια

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ  INTERNET  ΣΠΙΤΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΕΝΔΥΣΗ  ΟΜΟΡΦΙΑ  ΥΓΕΙΑ  ΦΑΓΗΤΟ  ΦΥΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΕΡΓΑΣΙΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  ΟΧΗΜΑΤΑ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΑ
οικονομικές ορολογίες
δείτε όλα τα άρθρα για την οικονομική κρίση »
Ολα τα παπουτσια online
δείτε καθημερινά όλα τα παπούτσια online »

Τι είναι αποτρίχωση με κερί;

  » ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / Tι είναι αποτρίχωση με κερί
Αποτρίχωση με κερί είναι μία μεθοδολογία που εφαρμόζεται για την καταπολέμηση της τριχοφυϊας με τη χρήση ενός ειδικού κεριού.


Η μέθοδος εφαρμόζεται σε περιοχές του σώματος στις οποίες θέλουμε να αφαιρέσουμε τις τρίχες από τη ρίζα, σε αντίθεση με το ξύρισμα στο οποίο απλά κόβουμε την τρίχα με το ξυράφι και η ρίζα παραμένει.

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές της διαδικασίας. Η λογική όμως είναι ίδια σε όλες.

Το κερί απλώνεται πάνω στην περιοχή που μας ενδιαφέρει και αφού σταθεροποιηθεί οι τρίχες κολλούν πάνω του. Έπειτα το κερί αφαιρείται τραβώντας μαζί και τις τρίχες.

Θεωρείται λίγο επώδυνη διαδικασία ειδικά για ανθρώπους που δοκιμάζουν πρώτη φορά, ωστόσο έχει καλά αποτελέσματα. Το δέρμα γίνεται λείο και απαλό και διατηρείται έτσι για αρκετό καιρό μέχρι να ξαναφυτρώσουν οι νέες τρίχες.

Αν η διαδικασία δεν γίνει σωστά, ενδέχεται να προκληθούν ερεθισμοί, κοκκινίλες ή ευαισθησία στο δέρμα. Για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συνίσταται η χρήση μιας ενυδατικής κρέμας. Για να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να έχουμε αφήσει λίγο τις τρίχες να μεγαλώσουν αλλιώς δεν ξεριζώνονται εύκολα.

Είδαμε τι είναι αποτρίχωση με κερί, διαβάστε στη συνέχεια τι είναι αποτρίχωση με laser
Μοιραστείτε το:           
Τι είναι αποτρίχωση με κλωστή;
Αποτρίχωση με κλωστή είναι μία μέθοδος αποτρίχωσης που εφαρμόζεται κυρ...
Τι είναι τριχόπτωση;
Τριχόπτωση είναι μία πάθηση ή μία κατάσταση κατά την οποία οι τρίχες τ...
  Βελτίωση - διόρθωση άρθρου:
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ...
αρθράκι tag κατηγορία