ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Τι είναι
άρωμα με αιθέρια έλαια
ΕΠΟΜΕΝΟ
Τι είναι
περμανάντ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ  INTERNET  ΣΠΙΤΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΕΝΔΥΣΗ  ΟΜΟΡΦΙΑ  ΥΓΕΙΑ  ΦΑΓΗΤΟ  ΦΥΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΕΡΓΑΣΙΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  ΟΧΗΜΑΤΑ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΑ
οικονομικές ορολογίες
δείτε όλα τα άρθρα για την οικονομική κρίση »
Ολα τα παπουτσια online
δείτε καθημερινά όλα τα παπούτσια online »

Τι είναι άρωμα με φερομόνες;

  » ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / Tι είναι άρωμα με φερομόνες
Άρωμα με φερομόνες είναι μια κατηγορία αρωμάτων του εμπορίου τα οποία εκτός των αρωματικών ουσιών που περιέχουν, διαθέτουν και ορισμένες χημικές ενώσεις (τις φερομόνες), οι οποίες θεωρούνται από πολλούς ότι μπορούν να επηρεάσουν την ερωτική έλξη ανθρώπων του αντίθετου φύλου.


Οι φερομόνες είναι γνωστές ουσίες που υπάρχουν τόσο στα έντομα όσο και σε ζώα και σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής ταιριού, ενώ σε άλλες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται για την ερωτική έλξη ως κάλεσμα μέσω της όσφρησης από απόσταση.

Όσον αφορά τον άνθρωπο, δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά αν οι φερομόνες μπορούν να επηρεάσουν θετικά την ερωτική έλξη και για το λόγο αυτό οι απόψεις διίστανται.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι τα κριτήρια ερωτικής επιλογής των ανθρώπων είναι πολυσύνθετα και οι φερομόνες επηρεάζουν ελάχιστα ή και καθόλου το τελικό αποτέλεσμα, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι πράγματι μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά.

Τα αρώματα με φερομόνες συνήθως περιέχουν ένα κοκτέιλ από αυτές τις χημικές ουσίες οι οποίες παρασκευάζονται εργαστηριακά με χημικό τρόπο και προσπαθούν να βελτιώσουν τα ερωτικά μηνύματα που εκπέμπονται στους άλλους μέσω της όσφρησης.

Υπάρχουν αρώματα με φερομόνες τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες.

Είδαμε τι είναι άρωμα με φερομόνες, διαβάστε στη συνέχεια τι είναι άρωμα με αιθέρια έλαια
Μοιραστείτε το:           
Τι είναι ελεύθερη σχέση;
Ελεύθερη σχέση είναι ένας είδος ερωτικής σχέσης μεταξύ δύο ανθρώπων κα...
Τι είναι πλατωνική σχέση;
Πλατωνική σχέση είναι ένα είδος σχέσης στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνοντα...
Τι είναι παράνομη σχέση;
Παράνομη σχέση είναι μία σχέση που θεωρείται απαγορευμένη ή μη αποδεκτ...
  Βελτίωση - διόρθωση άρθρου:
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ...
αρθράκι tag κατηγορία