ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Τι είναι
δωρεά μαλλιών
ΕΠΟΜΕΝΟ
Τι είναι
πλατωνική σχέση

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ  INTERNET  ΣΠΙΤΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΕΝΔΥΣΗ  ΟΜΟΡΦΙΑ  ΥΓΕΙΑ  ΦΑΓΗΤΟ  ΦΥΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΕΡΓΑΣΙΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  ΟΧΗΜΑΤΑ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΑ
οικονομικές ορολογίες
δείτε όλα τα άρθρα για την οικονομική κρίση »
Ολα τα παπουτσια online
δείτε καθημερινά όλα τα παπούτσια online »

Τι είναι παράνομη σχέση;

  » ΑΡΧΙΚΗ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Tι είναι παράνομη σχέση
Παράνομη σχέση είναι μία σχέση που θεωρείται απαγορευμένη ή μη αποδεκτή από το σύνολο της κοινωνίας ή από τους νόμους της εκάστοτε χώρας.


Υπάρχουν περιπτώσεις που η παράνομη σχέση θεωρείται πραγματικά παράνομη με την κυριολεξία της έννοιας ανάλογα με τους νόμους της κάθε χώρας, ενώ υπάρχουν και «παράνομες σχέσεις» που δεν είναι παράνομες αλλά απλώς θεωρούνται απαγορευμένες ή δεν είναι αποδεκτές στο κοινωνικό σύνολο του πληθυσμού.

Ανάλογα με το πόσο προοδευτική ή συντηρητική είναι η κοινωνία, καθώς και ανάλογα με τους νόμους της κάθε χώρας, κάποια σχέση μπορεί να θεωρηθεί «παράνομη» ή όχι.

Οι «παράνομες» σχέσεις είναι συνήθως κρυφές καθώς τα εμπλεκόμενα μέλη φοβούνται τις συνέπειες που θα υποστούν αν η σχέση τους αποκαλυφθεί.

Αν πρόκειται για «παράνομη» σχέση με την έννοια της απαγορευμένης από το κοινωνικό σύνολο (όχι από τους νόμους της χώρας), τότε οι συνέπειες συνήθως είναι η μη αποδοχή από το κοινωνικό σύνολο, η απομόνωση, οι τσακωμοί, ο ρατσισμός κτλ.

Αν από την άλλη πλευρά πρόκειται για πραγματικά παράνομη σχέση με την κυριολεξία της έννοιας, τότε το ζευγάρι μπορεί να υποστεί και ποινικές διώξεις.

Είδαμε τι είναι παράνομη σχέση, διαβάστε στη συνέχεια τι είναι ελεύθερη σχέση
Μοιραστείτε το:           
Τι είναι πλατωνική σχέση;
Πλατωνική σχέση είναι ένα είδος σχέσης στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνοντα...
Τι είναι γάμος;
Γάμος είναι η συμφωνία δύο ανθρώπων να ενώσουν τις ζωές τους σε μία κο...
Τι είναι άρωμα με φερομόνες;
Άρωμα με φερομόνες είναι μια κατηγορία αρωμάτων του εμπορίου τα οποία ...
  Βελτίωση - διόρθωση άρθρου:
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ...
αρθράκι tag κατηγορία