ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Τι είναι
παγκόσμιος ιστός
ΕΠΟΜΕΝΟ
Τι είναι
hotmail

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ  INTERNET  ΣΠΙΤΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΕΝΔΥΣΗ  ΟΜΟΡΦΙΑ  ΥΓΕΙΑ  ΦΑΓΗΤΟ  ΦΥΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΕΡΓΑΣΙΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  ΟΧΗΜΑΤΑ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΑ
οικονομικές ορολογίες
δείτε όλα τα άρθρα για την οικονομική κρίση »
Ολα τα παπουτσια online
δείτε καθημερινά όλα τα παπούτσια online »

Τι είναι gmail;

  » ΑΡΧΙΚΗ / INTERNET / Tι είναι gmail
Gmail είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το γνωστό μας email.


Είναι μια υπηρεσία η οποία προσφέρεται δωρεάν από την επιχειρηματικό κολοσσό που ακούει στο όνομα Google.

Το πλεονέκτημα του απέναντι σε άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες, όπως πχ το hotmail βρίσκεται στο γεγονός ότι δίνει στους χρήστες του ένα σημαντικά μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο για τα μηνύματα (περίπου 15GB). Έτσι δεν χρειάζεται να σβήνει κανείς κανένα email.

Επίσης, επειδή είναι φτιαγμένο από την google διαθέτει μια πανίσχυρη δυνατότητα αναζήτησης κι έτσι μπορεί να βρει κανείς πολύ εύκολα αυτό που ψάχνει μέσα στα μηνύματα του.

Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να κάνει κανείς αρχειοθέτηση στα μηνύματα του, δηλαδή να τα βάζει μέσα σε ξεχωριστούς φακέλους για να τα βρίσκει πιο εύκολα.

Φυσικά, στις μέρες μας οι περισσότερες εταιρίες που προσφέρουν email ενσωματώνουν αντίστοιχες δυνατότητες. Όταν όμως πρωτοεμφανίστηκε το gmail το 2004 ήταν πρωτοποριακό.

Αρχικά οι εγγραφές γινόταν μόνο μέσω προσκλήσεων, δηλαδή έπρεπε να σε προσκαλέσει κάποιος γνωστός σου που ήταν ήδη χρήστης. Το 2007 άνοιξε για όλους και 2 χρόνια αργότερα αναβαθμίστηκε πλήρως.

Είδαμε τι είναι gmail, διαβάστε στη συνέχεια τι είναι hotmail
Μοιραστείτε το:           
Τι είναι yahoo mail;
Yahoo mail είναι μια υπηρεσία email, δηλαδή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχ...
  Βελτίωση - διόρθωση άρθρου:
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ...
αρθράκι tag κατηγορία