ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Τι είναι
gmail
ΕΠΟΜΕΝΟ
Τι είναι
yahoo mail

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ  INTERNET  ΣΠΙΤΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΕΝΔΥΣΗ  ΟΜΟΡΦΙΑ  ΥΓΕΙΑ  ΦΑΓΗΤΟ  ΦΥΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΕΡΓΑΣΙΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  ΟΧΗΜΑΤΑ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΑ
οικονομικές ορολογίες
δείτε όλα τα άρθρα για την οικονομική κρίση »
Ολα τα παπουτσια online
δείτε καθημερινά όλα τα παπούτσια online »

Τι είναι hotmail;

  » ΑΡΧΙΚΗ / INTERNET / Tι είναι hotmail
Hotmail είναι η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που παρέχεται από την πασίγνωστη εταιρία πληροφορικής Microsoft.


Πρόκειται για μια δωρεάν υπηρεσία που παρέχει η εταιρία στους χρήστες η οποία δίνει την δυνατότητα πρόσβασης στα μηνύματα και τοπικά στον υπολογιστή του χρήση μέσω outlook, αλλά και μέσω της αντίστοιχης ιστοσελίδας στο internet.

Το hotmail δίνει ένα inbox με αποθηκευτικό χώρο 5GB για να κρατάτε όλα τα email σας, ενώ μη τις υπηρεσίες ασφαλείας που προσφέρει έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Το email της Microsoft συνεργάζεται με μια σειρά από άλλες υπηρεσίες όπως το ημερολόγιο της Microsoft ή το windows live messenger και προσφέρεται σε πάνω από 35 διαφορετικές γλώσσες.

Η υπηρεσία αυτή κανονικά ονομάζεται windows live hotmail, αλλά πλειοψηφία του κόσμου συνέχισε να χρησιμοποιεί την προηγούμενη ονομασία, δηλαδή το hotmail που το είχε συνηθίσει. Επίσης παλιότερα ονομαζόταν και MSN hotmail.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου hotmail πρωτοκυκλοφόρησε το 1996 και ήταν ένα από τα πρώτα δωρεάν email. Έναν χρόνο αργότερα εξαγοράστηκε από την Microsoft.

Είδαμε τι είναι hotmail, διαβάστε στη συνέχεια τι είναι gmail
Μοιραστείτε το:           
Τι είναι yahoo mail;
Yahoo mail είναι μια υπηρεσία email, δηλαδή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχ...
  Βελτίωση - διόρθωση άρθρου:
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ...
αρθράκι tag κατηγορία