ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Τι είναι
hotmail
ΕΠΟΜΕΝΟ
Τι είναι
yahoo

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ  INTERNET  ΣΠΙΤΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΕΝΔΥΣΗ  ΟΜΟΡΦΙΑ  ΥΓΕΙΑ  ΦΑΓΗΤΟ  ΦΥΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΕΡΓΑΣΙΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  ΟΧΗΜΑΤΑ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΑ
οικονομικές ορολογίες
δείτε όλα τα άρθρα για την οικονομική κρίση »
Ολα τα παπουτσια online
δείτε καθημερινά όλα τα παπούτσια online »

Τι είναι yahoo mail;

  » ΑΡΧΙΚΗ / INTERNET / Tι είναι yahoo mail
Yahoo mail είναι μια υπηρεσία email, δηλαδή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρεται από την γνωστή εταιρία Yahoo.


Η Yahoo, μια εταιρεία ολοκληρωμένων διαδικτυακών υπηρεσιών, εκτός από τη δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μετά από αυτή της Google, προσφέρει και μια πολύ αξιόπιστη υπηρεσία email, το λεγόμενο Yahoo mail.

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται δωρεάν στους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι μπορούν να μπουν στην σελίδα της εταιρίας και να φτιάξουν τον δικό τους λογαριασμό, απλά δίνοντας τα προσωπικά τους στοιχεία.

Πρόσφατα η Yahoo αποφάσισε να αυξήσει κατά πολύ τον αποθηκευτικό χώρο που δίνει στους χρήστες της υπηρεσίας φτάνοντας τον μέχρι και 1ΤΒ (1000GB)!

Το Yahoo mail είναι η πρώτη μεγάλη (και μία από τις πρώτες γενικά) δωρεάν υπηρεσίες email η οποία ήταν web-based, δηλαδή βασισμένη στον Παγκόσμιο Ιστό.

Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης δεν αποθήκευε τα μηνύματα του τοπικά, αλλά μπορούσε να τα δει απλά ανοίγοντας τον λογαριασμό του από οπουδήποτε.

Αν αυτό σας φαίνεται αυτονόητο με τα σημερινά δεδομένα, πιστέψτε μας, πίσω στο 1997 που λανσαρίστηκε η υπηρεσία δεν ήταν καθόλου δεδομένο.

Είδαμε τι είναι yahoo mail, διαβάστε στη συνέχεια τι είναι gmail
Μοιραστείτε το:           
Τι είναι hotmail;
Hotmail είναι η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που παρέχετ...
Τι είναι yahoo;
Yahoo είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως μετά τον...
  Βελτίωση - διόρθωση άρθρου:
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ...
αρθράκι tag κατηγορία