ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Τι είναι
κακοσμία ποδιών
ΕΠΟΜΕΝΟ
Τι είναι
κάλοι ποδιών

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ  INTERNET  ΣΠΙΤΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΕΝΔΥΣΗ  ΟΜΟΡΦΙΑ  ΥΓΕΙΑ  ΦΑΓΗΤΟ  ΦΥΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΕΡΓΑΣΙΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  ΟΧΗΜΑΤΑ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΑ
οικονομικές ορολογίες
δείτε όλα τα άρθρα για την οικονομική κρίση »
Ολα τα παπουτσια online
δείτε καθημερινά όλα τα παπούτσια online »

Τι είναι θερμοφόρα ποδιών;

  » ΑΡΧΙΚΗ / ΥΓΕΙΑ / Tι είναι θερμοφόρα ποδιών
Θερμοφόρα ποδιών είναι μια συσκευή - προϊόν του εμπορίου που σκοπό έχει να ζεσταίνει τα πόδια συνήθως από τους αστραγάλους και κάτω.


Η συσκευή διαθέτει ύφασμα σε τέτοιο σχήμα που να εφαρμόζουν καλά τα πόδια και δουλεύει με ρεύμα ή με μπαταρίες κατά παρόμοιο τρόπο όπως η ηλεκτρική κουβέρτα.

Σε πολλές περιπτώσεις τα προϊόντα αυτά διαθέτουν και χρονοδιακόπτη κλεισίματος έτσι ώστε η συσκευή να κλείνει μόνη της μετά από ένα διάστημα.

Η θερμοφόρα ποδιών αφορά κυρίως ανθρώπους που τα πόδια τους είναι αρκετά κρύα και δεν ζεσταίνονται εύκολα. Τα πόδια προσλαμβάνουν τη θερμότητα, η κυκλοφορία αυξάνει τοπικά και υπάρχει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ανακούφισης από τις δυσάρεστες επιπτώσεις των παγωμένων ποδιών.

Τα προϊόντα αυτά συνήθως χρησιμοποιούνται λίγο πριν τον βραδινό ύπνο καθώς σε αντίθετη περίπτωση τα πόδια κάνουν πολύ ώρα να ζεσταθούν και αυτό επηρεάζει αρνητικά την χαλάρωση του σώματος.

Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας δημιουργηθεί η αίσθηση κρύου στα πόδια και τις πατούσες.

Είδαμε τι είναι θερμοφόρα ποδιών, διαβάστε στη συνέχεια τι είναι τετρακέφαλοι
Μοιραστείτε το:           
  Βελτίωση - διόρθωση άρθρου:
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ...
αρθράκι tag κατηγορία