menu
Οικονομία Τεχνολογία Internet Σπίτι Άνθρωπος Ένδυση Φαγητό Πολιτισμός Διάφορα Υπολογιστές Ομορφιά Υγεία Φύση Εργασία Αθλητισμός Επιχειρήσεις Οχήματα
/ ΦΑΓΗΤΟ / ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΑ

Τι είναι τυροκροκέτα;

Τυροκροκέτα είναι πολύ διαδεδομένο είδος ορεκτικού, πολύ δημοφιλές στην χώρα μας και όχι μόνο.


Γενικά η κροκέτα είναι ένα σφαιρικό φαγητό σαν κεφτές που φτιάχνεται με διάφορα υλικά και τηγανίζεται αφού παναριστεί, συνήθως με φρυγανιά.

Στην τυροκροκέτα λοιπόν, το βασικό υλικό είναι το τυρί. Μάλιστα επειδή τις πιο πολλές φορές χρησιμοποιείται κίτρινο τυρί, σε πολλές περιοχές και ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα, την λένε και κασεροκροκέτα.

Σε μια πιο υγιεινή εκδοχή της, η τυροκροκέτα αντί να τηγανιστεί, ψήνεται στον φούρνο.

Είναι πολύ νόστιμη λιχουδιά που τρώγεται σχεδόν από όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, καθώς έχει πολύ ωραία γεύση και είναι εύκολη καθώς γίνεται μια μπουκιά.

Οι τυροκροκέτες είναι ιδανικό ορεκτικό για τραπέζια, παιδικά πάρτι, πάρτι με φίλους, οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι με φίλους κλπ.

Κι αυτό γιατί δε είναι τυχαία ένα από τα πιο διαδεδομένα fingerfoods, δηλαδή φαγητά που τρώγονται με τα χέρια, χωρίς μαχαιροπίρουνο ή πιάτο.

Είδαμε τι είναι τυροκροκέτα, διαβάστε στη συνέχεια τι είναι κροκέτα




Τι είναι έμενταλ;Έμενταλ είναι ένα πολύ γνωστό είδος κίτρινου τυριού που παράγεται...
Τι είναι γκούντα;Γκούντα είναι το πιο γνωστό κίτρινο τυρί που κυκλοφορεί στην αγορά. Π...
Τι είναι λαδοτύρι;Λαδοτύρι είναι ένα παραδοσιακό σκληρό κίτρινο τυρί που φτιάχνεται...
Τι είναι τσένταρ;Τσένταρ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο είδος τυριού που χρησιμοποιείται...


/ ΦΑΓΗΤΟ / ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΑ